In beeld: Vermogen van Reinier Zonneveld

Op deze pagina lees je alles over Reinier Zonneveld en het vermogen van de bekende Nederlander. 

Lees rustig verder en we vertellen je alles over de opkomst van Reinier, wat zijn plannen voor de toekomst zijn en wat het vermogen van de DJ is.

Wie is Reinier Zonneveld

Reinier Zonneveld heeft in Nederland – en daarbuiten – furore gemaakt als DJ.

Zonneveld is geboren in 1991 en komt uit Alphen aan de Rijn. Reinier ging naar school in Alphen en volgde daar het gymnasium.

Na het afronden van het gymnasium ging Zonneveld richting Rotterdam. Hij studeerde daar Econometrie aan de Erasmus Universiteit.

Reinier was een zeer goede student en volgde zelfs twee masters, namelijk Corporate Finance en Real estate Finance. 

Vanuit zijn jeugd kwam de techno-DJ in aanraking met het spelen van piano. Tijdens zijn studententijd was het techno dat de overhand nam.

Zonneveld ging optredens verzorgen en kwam zelf in contact met DJ’s als Oliver Koletzki en Carl Cox. Door deze ontwikkeling ging de DJ optredens verzorgen in het buitenland.

Zonneveld treedt vanaf 2016 op tijdens Nederlandse en buitenlandse festivals. Voorbeelden van deze festivals zijn onder andere Awakenings en Dreamfields.

De DJ heeft zijn eigen label opgericht genaamd ‘’Filth on Acid’’. Wat de Producer precies met deze titel bedoeld is ons nog niet helemaal duidelijk…

Zonneveld bracht in de afgelopen jaren al vier albums uit. Church of clubmusic (2019), Megacity Servant (2016), Just keep going (2014) en Reverse Psychology (2013) zijn de namen van de albums. 

Inmiddels heeft het al zover mogen komen dat de Nederlandse DJ zo’n 150 optredens per jaar doet, over de gehele wereld welteverstaan.

Op zaterdag optreden in Duitsland, zondag in Kroatië en op maandag in Frankrijk zijn geen uitzonderlijke weekenden voor Zonneveld.

Ook voor Reinier waren er lastige periodes in zijn weg naar de top. De DJ trad een jaar lang op zonder verder te komen en overwoog om een ‘’gewone’’ baan te zoeken.

Wat is het vermogen van Reinier Zonneveld

Met 150 optreden per jaar mag je ongeveer wel verwachten dat de DJ uit Alphen aan de Rijn een aardig zakcentje bij elkaar heeft gedraaid en inmiddels wat vermogen heeft opgebouwd.

Reinier kan in ieder geval met de Privéjet richting zijn optredens, zo zagen we in de vlog van spierbundel Joël Beukers.

Het kost toch al gauw enkele duizenden euro’s om met de Jet ergens heen te vliegen. Dat zou betekenen dat Zonneveld ook enkele duizenden euro’s per optreden over zou moeten houden.

Laten we er voor het gemak eens vanuit gaan dat Zonneveld zo’n 5000 euro overhoudt per optreden dat hij geeft. Dan bouw je gemakkelijk wat vermogen op. 

Als we dan uitgaan van 150 optredens per jaar dan betekent dit dat hij 1.500.000 euro per jaar verdient met het DJ’en alleen. 

Op de Instagram pagina van Zonneveld zien we Ferrari’s en Porsches voorbij komen, dat is geen kattepis. 

We nemen aan, op basis van deze observaties, dat de heer Zonneveld toch inmiddels al wel gemakkelijk enkele miljoenen aan vermogen heeft opgebouwd.

Dat vermogen van enkele miljoenenen zal in de komende jaren alleen nog maar door blijven groeien als de Nederlandse DJ zo door blijft ‘’karren’’ zoals hij het zelf zegt.

De inschatting van het vermogen van Zonneveld is dus enigszins op speculatie berust, echter kunnen we wel met zekerheid zeggen dat het Reinier waarschijnlijk niet slecht af gaat.