Het vermogen van Jaimie Vaes

In dit artikel vertellen we je alles over het vermogen van Jaimie Vaes, bekend van haar relatie met rapper Lil’ Kleine en tegenwoordig ook van haar televisieprogramma.

Na het lezen van dit artikel weet je wie Jaimie is, waar ze allemaal bekend van is en daarnaast kom je erachter wat het vermogen van Jaimie is.

Wie is Jaimie Vaes?

Jaimie is opgegroeid in ‘s-Gravenhage (Den Haag) en is geboren in het jaar 1989. Jaimie is altijd werkzaam geweest als styliste.

Nadat ze haar jeugd doorbracht in Den Haag is Vaes gaan studeren in Amsterdam, waar de opleiding Fashion Styling en Design volgde. Naar haar werk als styliste volgde er een carriere binnen de showbizz (televisie).

Zo presenteerde Jaimie onder andere het televisieprogramma Just Tattoo of US (MTV) en daarnaast heeft ze nu haar eigen televisieprogramma Jaimie: in the Vaes Lane. 

Voordat Jaimie bekend werd in Nederland woonde ze op het eiland Ibiza in Spanje. In 2017 leerde ze rapper Lil’ Kleine kennen, waar ze later een relatie en ook een kindje mee kreeg.

Waar is Jaimie Vaes bekend van? (h2)

Jaimie kwam in de aandacht van de media vanaf het moment dat ze een relatie met Jorik Scholten kreeg (Lil’ Kleine).

Vooral tijdens twee negatieve voorvallen waarin het schijnt dat Jorik Jaimie mishandelde waren belangrijke momenten waarin Vaes in de media aandacht kwam. 

Tijdens het schrijven van dit artikel is de relatie tussen Jaimie en Lil’ kleine inmiddels alweer over. 

Naar verluidt deed Jaimie zelfs aangifte in april 2022 tegen Jorik (Lil’ kleine) wegens de mishandeling die eerder plaatsvond.

Het vermogen van Jaimie

Het is de vraag hoeveel Jaimie in de loop der jaren heeft verdiend. Mogelijk heeft ze het grootste gedeelte van de afgelopen jaren de rekeningen betaald zien worden voor Jorik.

Zo was het luxueuze grachtenpand waarin het stel vertoefde dan ook eigendom van rapper Lil’ Kleine. 

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zullen dan waarschijnlijk ook nooit in (gemeenschap van goederen) getrouwd zijn geweest. 

Wel lijkt het zo te zijn dat Vaes een regeling wilde afdwingen waarin ze een afkoopsom en huis zou krijgen voor haarzelf en hun zoontje Lío.

Vanaf nu moet ze het in ieder geval zelf doen, en ze heeft genoeg bekendheid verworven om een mooi vermogen bij elkaar te gaan werken.

The Vaes Lane

Jaimie zetten de afgelopen tijd al de eerste stappen om een leuk vermogen te gaan verdienen. Zo heeft ze samen met Discovery + de serie ‘’The Vaes Lane’’ opgezet.

Naar verluidt heeft Jaimie de eerste twee seizoenen een vergoeding gekregen van 30.000 euro en krijgt ze voor het derde seizoen zelfs 60.000 euro.

Hartzeer podcast met LINDA.meiden (h3)

Onlangs startte Vaes ook nog eens een podcast samen met het team van LINDA meiden. Hier zal Jaimie waarschijnlijk ook een leuke beloning voor krijgen. 

Wat ons betreft wederom een creatieve manier om met haar bekendheid om te gaan, op een mooie manier. 

We zijn benieuwd wat Jaimie nog meer voor kanten op gaat om haar vermogen op te krikken.

Hoe geeft Jaimie haar vermogen uit?

Op de Instagram van Jaimie is te zien dat ze veel naar het buitenland gaat. Zo zijn trips naar landen als Ibiza en de Verenigde Staten (Coachella) geen uitzonderingen voor Vaes.

Dergelijke uitstapjes kosten natuurlijk ook een vermogen en dit soort trips onderneem je natuurlijk alleen maar als je daar ook de centen voor hebt. 

We vinden het lastig om een exacte stempel te drukken op het vermogen van Jaimie Vaes maar als we alles bij elkaar optellen dan komen we tot de conclusie dat ze het niet slecht heeft.

Vermogen van Jaimie en Jorik in gevaar?

Dat rapper Lil’ Kleine en Jaimie Vaes hun vermogen willen beschermen wordt maar al te meer duidelijk.

Er zijn meerdere conflicten waarin ze elkaar voor de rechter slepen en elkaar niet op de meest vriendelijke manier verzoeken om vermogen in geld of spullen aan elkaar te overhandigen.

Zo sleepte Jaimie rapper Lil’ Kleine wederom voor de rechter wegens het feit dat Jorik beslag had laten leggen op horloges die zij en haar zoontje cadeau hadden gekregen van de bekende Nederlandse rapper. 

Daarnaast trof Jaimie een leeggehaald huis aan toen zij voor het eerst weer terugkwam in het huis waar ze eerder met zoveel plezier woonde samen met Jorik. 

Tijdens een interview met RTL Boulevard gaf Jaimie aan dat Jorik spullen met waarde achter een gesloten deur had gezet zodat zij er niet bij kon.

Conclusie over het vermogen van Jaimie Vaes

Al met al is het dus best wel lastig om te zeggen hoeveel vermogen Jaimie Vaes nou precies heeft, vooral tijdens de perikelen met rapper Lil’ Kleine (Jorik Scholten).

Wel is het mooi om te zien dat Jaimie weer aan het opkrabbelen is en haar eigen inkomstenbronnen heeft en daarmee aan haar vermogen weet te werken.

Plaats een reactie