Het vermogen van Eindhovenaar Johan Vlemmix

In dit artikel kom je alles over bekende Nederlander Johan Vlemmix te weten. De Nederlander met een wat lijkt Vlaamse achternaam heeft een interessante carriere achter de rug.

In dit artikel schrijven we over de achtergrond van Johan, wat zijn geschatte vermogen is en waar Johan op dit moment mee bezig is.

Achtergrond Johan Vlemmix

Johan Vlemmix komt uit Eindhoven en is geboren in 1959. Vlemmix was in zijn carriere onder meer autohandelaar.

Vlemmix werd bekend als deelnemer aan het programma Ter land, Ter zee en in de lucht. Later werd hij starter en zelfs jurylid.

Johan is een bezige bij, want hij heeft veel andere dingen gedaan naast zijn activiteiten op televisie en als autohandelaar.

Vlemmix heeft de volgende dingen ondernomen gedurende zijn leven:

  • Johan Vlemmix heeft meerdere jaren een politieke partij gehad, echter zonder succes. Hij wist in de verschillende jaren dat hij mee deed geen zetels te behalen
  • De Eindhovenaar heeft een carnavalshit bedacht die niet he-le-maal uit de verf is gekomen.
  • Vlemmix ging door met zingen toen hij tijdens de rage van de wuppies de single ‘’allemaal wuppies’’ maakte. Hij werd hier wel voor aangeklaagd wegens inbreuk op het merk
  • In 2006 gaf Vlemmix aan geen Bekende Nederlander meer te willen zijn. Later kwam hij hierop terug omdat hij het toch wel moeilijk vond
  • In 2007 was het weer tijd om te zingen toen de Eindhovenaar een single opnam tegen de beweging van Rita Verdonk
  • Johan Vlemmix heeft ook nog een record op zijn naam staan, namelijk het record van de langste tijd in een reuzenrad zitten.

Vermogen Johan Vlemmix

Als je dit zo leest dan heb je nog niet heel erg de indruk dat Johan Vlemmix nou per se super veel verdient heeft tijdens zijn carrière. 

Laten we eens kijken of dat wel het geval is, er zijn namelijk erg veel mensen benieuwd naar het vermogen van de Eindhovenaar.

In 2016 schreef het AD (Algemeen Dagblad) een bericht over Vlemmix, waarin hij aangaf al zijn bezittingen te verkopen.

Volgens Johan moest het roer om, hij was niet gelukkig maar bezat op dat moment wel vijf huizen en acht auto’s. Hij was in ieder geval miljonair, zo gaf hij aan.

Er zaten hele flinke huizen bij, neem bijvoorbeeld ‘’het Versailles van Eindhoven’’ dat in het bezit is van Vlemmix. Dat huis kost zeker enkele miljoenen euro’s. 

Vlemmix had zelfs een miniatuur laten bouwen van paleis Soestdijk, dat hij zelf als paleis soestdijk 2 omschreef. 

Als we dit zo bij elkaar optellen, dan mogen we er toch wel van uit gaan dat Johan Vlemmix enkele miljoenen bezit. Al hebben we niet in zijn jaarboeken gekeken. 

Al gaf Vlemmix tijdens het interview in het AD aan dat hij zijn vermogen ook flink heeft zien dalen, maar dat hij daarna wel weer wist op te krabbelen.

Let wel, de periode dat het wat minder ging met het vermogen van Vlemmix was voordat hij de vijf huizen en de acht auto’s bezitte.

Plaats een reactie