Het vermogen van Anouk Smulders

In dit artikel vertellen we je alles over het vermogen van Anouk Smulders. Mevrouw Smulders vertoeft niet slecht, op deze pagina geven we je een inkijkje in haar vermogen.

Lees rustig verder en kom alles te weten over het voormalig model en tv-presentatrice.

Wie is Anouk Smulders?

Anouk Smulders is geboren in Twente, Enschede om precies te zijn. Het voormalig topmodel groeide op in Barneveld te Gelderland.

Als studente woonde Anouk in Haarlem waar ze een studie volgde, In Haarlem werd ze dan ook ontdekt als model en sleepte ze haar eerste contract binnen.

Elle, Christian Dior en Ralph Lauren zijn enkele merken waar de Enschedese mee samen heeft mogen werken op het moment dat ze actief was als model. 

Ze was zelfs even te zien in de wereldberoemde serie Sex and the City. Na haar avontuur in het buitenland was Smulders te zien op de buis in Nederland.

Ze was actief op zenders als:

  • SBS6: Hier presenteerde Anouk Smulder Shownieuws
  • Bij Talpa presenteerde Smulder Entertainment Live
  • Op Tien presenteerde Smulders de leukste thuisvideo’s
  • Vanaf 2013 presenteerde mevrouw Smulders Hollands Next Top model op RTL5
  • Op dit moment is Anouk Smulders niet meer actief in TV programma’s maar is ze zo nu en dan nog eens zichtbaar bij Shownieuws

Het vermogen van Anouk

En dan nu het vermogen van de voormalig tv presentator / topmodel. Smulders had in 2020 haar huis te koop staan voor een luttele 1,8 miljoen. 

Weliswaar had de Twentse dit huis te koop staan samen met haar man, maar dat neemt nog niet weg dat Anouk zelf niets heeft ingebracht.

Als we dat zo bekijken dat kunnen we toch wel inschatten dat Anouk een leuk vermogen bij elkaar heeft gesprokkeld in haar tijd op de televisie en als topmodel in Amerika.

Hoeveel het vermogen dan precies is dat is natuurlijk lastig in te schatten maar op basis van de prijs waarvoor het huis is verkocht weten we wel zeker dat we geen spijt met de familie Smulders hoeven te hebben als het aankomt op vermogen.

De man van Anouk, Edwin, heeft in de loop der jaren waarschijnlijk ook geen verkeerd vermogen opgebouwd.

Edwin, bekend als fotograaf, is onder andere bekend van de eerste foto van Willem-Alexander en Maxima samen en daarnaast van de bankjes foto van Willem Endstra en Willem Holleeder.

Plaats een reactie